Meer weten over ons?

Lees dan hieronder verder

Homepagina

LOUWDER staat natuurlijk bekend om zijn app. Als je naar de homepagina gaat kan je zien welke categorieën er allemaal zijn en word je makkelijk wegwijs gemaakt in de website. Vanuit hier kun je naar alle pagina’s op de website en wordt het duidelijk uitgelegd wat LOUWDER voor jou kan betekenen.

De LOUWDER-festival app kan je direct downloaden op de homepagina. Scan deze op je telefoon en je wordt doorgestuurd naar het platform waar je deze kan downloaden. Druk hierna direct op installeren en dan heb je binnen een paar seconden de event app zo op je telefoon. Hier zitten verder geen kosten aan verbonden, de LOUWDER-app is dus geheel GRATIS. Ook kun je op de homepagina al een paar voordelen zien van de app en word je wegwijs gemaakt.

Op de homepagina hebben wij ook een klein overzicht van de LOUWDER app. Hier kun je ons logo tekenkomen, dit gebruiken wij als herkenningsteken van de festival app. Zo weet je altijd snel welke app je moet openen of downloaden.

Een evenementen app heeft al veel voordelen en wij brengen er nog erg veel bij. Zo zijn wij voor zowel zakelijke partners als voor bezoekers beschikbaar en hebben wij hier aparte delen van de app gemaakt. Deze app heeft alles wat jouw hartje begeert en als dit niet zo is horen wij dit graag. Wij zijn op de app actief met een chat functie als er iets niet zou werken in de app. Geef dit dan ook meteen aan, dan kunnen we je verder helpen.

LOUWDER app

Een speciaal ontwikkeld festival app waar evenementen zich op kunnen aanmelden en waar bezoekers alle informatie op één centrale plek hebben staan, binnen handbereik. Dat is onze LOUWDER-festival app. Wil jij nou meer te weten komen over de voordelen en het gebruik van de app, ga dan naar de pagina LOUWDER-app op onze website en kom erachter!

Geniet gratis van al jouw favorieten festivals samen met jou vrienden met de LOUWDER-festival app. Wat vind je nou eigenlijk allemaal in deze app? Voorbeelden zijn: Exclusief nieuws over alle evenementen, win tickets in deze festival app, maak je eigen timetable en leer je mede festivalgangers kennen. Dit is nog maar een klein deel van alle voordelen die deze app heeft.

Op deze pagina vind je ook een QR-code die je gemakkelijk met je telefoon kan scannen. Hierna word je doorverwezen naar de Appstore of Playstore waar jij de LOUWDER-app binnen 5 seconden kan downloaden. De app is ook nog is geheel gratis en je zit nergens aan vast. Maak na het downloaden een account aan, zodat je al jouw favorieten evenementen kan opslaan en zodat jij je voorkeuren kan doorgeven. Wil jij een simpel account aanmaken? Ook geen probleem dit is zeker mogelijk. Je hebt ook de keuze om je account uit te breiden waardoor jij gemakkelijk andere evenementen bezoekers kan leren kennen.

Op deze pagina staat alles wat je moet weten over de app en hoe je deze kan downloaden. Vergeet geen kijkje te nemen en kom er zelf achter dat je alle informatie ook binnen handbereik kan hebben!

Nieuws

Wil jij nou super graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en specificaties op de app? Dan ben je bij de nieuwspagina aan het juiste adres.

Hier kun je al het nieuws lezen wat ook op de LOUWDER app wordt gedeeld, hierbij moet je denken aan een Q&A met een speciale DJ, dat er een nieuw evenement aangekondigd of dat je het team beter leert kennen van de organisatie van jouw favorieten festival. Ook geven wij jullie de keuze wat voor nieuws erop komt te staan. Dit kun je wel alleen doen via de app, hier geven wij een poll vrij waaruit jullie elke weer kunnen kiezen wat voor nieuws jullie willen zien. De bezoekers krijgen dus veel zeggenschap vanuit onze festival app.

De nieuwspagina is overal als eerste bij en heeft altijd de nieuwste nieuwtjes. Hier hebben wij een team voor in huis die elke dag onderzoek doet naar trends en ontwikkelingen op het gebied van concerten, evenementen, festivals, beurzen etc.

Wat ook een voordeel is aan onze app is dat je kan categoriseren welk nieuws jij interessant vindt en in welke genre. Stel jij hebt alleen interesse in een concert app en hierover wil jij alle nieuwtjes ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat jij dit binnenkrijgt op de app en dat dit voor jou erg belangrijk is. Wij doen ons best om een goede selectie te maken wat wel of niet interessant is voor jouw als bezoekers of als bedrijf.

Zakelijk

Wilt u graag de optimale beleving creëren voor jouw bezoekers voor, tijdens en na uw evenement. Dan bent u bij de zakelijke pagina en bij de LOUWDER-festival app aan het juiste adres.

Tijdens het gebruik van de LOUWDER app zorgen wij voor veel belangrijke voordelen waardoor jij je evenement naar het volgende niveau kan gaan tillen. Je creëert ten eerste meer naamsbekendheid voor zowel het bedrijf als het evenement zelf. Dit resulteert in meer kaartverkoop en meer loyaliteit vanuit de klanten, omdat ze je beginnen te kennen. Het is meer dan alleen een event app. Op deze manier kan jouw bedrijf je onderscheiden van de concurrenten en de app op uw gehele eigen manier inrichten. Hierdoor voelt het vertrouwd voor jullie en de bezoekers. Door al deze herkenningspunten blijft het bedrijf beter hangen.

Door het gebruik van de app komt u ook achter nieuwe bevindingen die u van te voren nooit wist, bijvoorbeeld handige feedback vanuit een bezoeker zelf en echte ervaringen. Eerlijkheid op het platform wordt hoogstens gewaardeerd. Ook voelt je evenement meer verbonden met je doelgroep, omdat je direct in contact staat. Je bezoekers volgen jou in de voorbereiding, tijdens en na het evenement.

Vraag op onze zakelijke pagina een offerte aan en wordt direct verder geholpen naar een stapje dichterbij de realiteit van uw eigen event op onze festival app. Wij helpen u graag verder met eventuele vragen en zullen alles met u doorspreken. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en ga mee met de trend van nu!

Over ons

Wil je meer te weten komen over hoe deze festival app: LOUWDER is ontstaan en wie achter deze app zit? Lees het op de over ons pagina op de website.

Het idee van de LOUWDER-app is ontstaan in 2018 na het downloaden van een festival app die volgens ons niet alle specificaties hadden die wij als festivalliefhebbers graag zouden willen hebben. Wij zagen dit als een gat in de markt en gingen meteen aan de slag.

Na een tijd te brainstormen en vele uren om de doelgroep nog beter te leren kennen kwamen wij op het idee van LOUWDER. Met de komst van deze app is het gemis van specificaties niet meer. Wij geloven in een foutloos systeem om het festivalliefhebbers en festivalorganisaties gemakkelijker te maken.

Wij als LOUWDER-app zijnde hopen zeker nog te gaan groeien en zijn erg benieuwd wat de toekomst voor ons inhoud. Op dit moment is onze prioriteit de grootste festival app van Nederland te worden en daar richten wij dan ook onze pijlen volledig op.

We hopen op al jullie steun en gaan met volle teugen aan slag om de app foutloos te maken en het gebruikt te optimaliseren. Wil jij nou op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de app of wil jij direct gebruikt maken van de app. Abonneer je dan op onze nieuwsbrief of download de LOUWDER festival app!

Contact

Als je direct hulp nodig hebt verwijs ik je graag door naar de contact pagina. We staan snel voor je klaar zodra jij het formulier met jou brandende vraag hebt ingevuld. Verwacht ongeveer binnen 24 uur reactie van ons. Hier streven wij naar en hebben wij tot nu toe ook altijd waar kunnen maken.

Onze event app geeft erg veel om zijn klanten vandaar dat wij ook een chat functie hebben ingebouwd in de app. Mis jij iets of is er een storing bij een gedeelte van de app? Laat het ons direct weten en wij gaan meteen voor je aan de slag om dit op te lossen met ons ICT-team.

Als je niet de app nog niet hebt, kan je deze op de contactpagina ook direct installeren. Het enige wat je hoeft te doen is je camera te openen op je telefoon en de QR-code te scannen. Dan word jij verwezen naar onze app en klik je op installeren. De installatie is snel geklaard en dan kun jij meteen beginnen met een account aan te maken via de app.

Heb je nou vragen over de zakelijke kant? Geen probleem, wij bellen/mailen u zo snel mogelijk terug met het antwoord op uw vraag. Geen vraag is voor ons te gek. Ook u kunt op de contactpagina de app direct installeren of laat u mail achter en dan kunnen wij de juiste link naar u doorsturen met meer informatie en de gelegenheid om de app daarna te downloaden.