Over ONS.

Beste festival app in 2021

Het zonnetje komt weer door de wolken heen en dat betekend maar 1 ding: het festival app seizoen komt er weer aan. Wij gaan jou helemaal klaarstomen met dé festival apps die jij moet hebben voor een geweldige tijd.

LOUWDER festival app

Laten we beginnen met dé festival app die helemaal opkomend is en tevens ook onze eigen app is: LOUWDER. In deze app staan alle festivals op een rijtje waar jij een kaartje voor kan kopen. Voeg het evenement toe waar je heen gaat met je vrienden en mis geen enkele artiest meer! Bekijk alle mogelijkheden van deze app, want dat zijn er nogal wat!

Download LOUWDER voor iOS of Android

WaterMinder

Vergeet niet meer om water te drinken als je al 4 uur flink los aan het gaan bent. Te veel of te weinig drinken kom je vaak tegen op festivals. Deze app helpt je hierbij en geeft een melding wanneer jij weer een glaasje water moet drinken.

TicketSwap

Een van de bekendste apps onder ons, maar toch kennen sommige mensen het nog niet, Daarom gaan wij het nog even aan je uitleggen. Ben je net te laat voor een tickets voor jou favorieten festival? TicketSwap staat voor je klaar. Hier wordt er voor gezorgd dat jij een geldig kaartje kunt kopen of verkopen aan iemand anders. Fraude bestaat bij deze app niet en daardoor is het geheel veilig om hier een kaartje te kopen. Je kunt als je wilt nog zelfs een klein beetje winst maken op een ticket.

Free Wifi Finder

Valt jou internet weg op een festival? Dat is verleden tijd met deze app! Deze app zoekt direct een wifipunt in de omgeving op en zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan verbinden. Je bent kan daardoor meteen even een appje sturen, de LOUWDER app bekijken of even tot rust komen op social media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *